بازدید از کارگاه‌های تولیدی دیجیتالی «فوجو» در «گائوآن»

اخیراً دو موسسه دار اهل ایالات متحده و فرانسه با سفر به شهر گائو آن استان جیانگشی واقع در مرکز چین، از کارگاه‌های تولیدی دیجیتالی بازدید کردند و به خوبی با کل فرآیند تولید « فوجو» آشنا شدند که از پوسته‌ روی توفو یا همان پنیر لوبیای سویا درست می‌شود. آنان اظهار داشتند که این بازدید برایشان بسیار مثمر ثمر بوده و ابراز امیدواری کردند که تبادلات و همکاری های بلندمدت آنها با شرکت های گائوآن برای دو طرف منافع متقابل و نتایج برد-برد را به همراه داشته باشد.

تولید «فوجو» در گائوآن بیش از ۱۰۰۰ سال پیشینه دارد و به دلیل ظاهر براق، طعم بی نظیر و حفظ بافت خود حتی پس از پختن طولانی مدت شهرت پیدا کرده است. در حال حاضر، ۱۶ شرکت تولید «فوجو» در شهر گائوآن وجود دارند که در مجموع بیش از ۳۰۰ میلیون یوان درآمدزایی و بیش از هزار فرصت شغلی برای این شهر ایجاد کرده‌اند.

تولید «فوجو» در گائوآن بیش از ۱۰۰۰ سال پیشینه دارد و به دلیل ظاهر براق، طعم بی نظیر و حفظ بافت خود حتی پس از پختن طولانی مدت شهرت پیدا کرده است. در حال حاضر، ۱۶ شرکت تولید «فوجو» در شهر گائوآن وجود دارند که در مجموع بیش از ۳۰۰ میلیون یوان درآمدزایی و بیش از هزار فرصت شغلی برای این شهر ایجاد کرده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا