۱۰ سالگیِ کمربند و جاده| دانشگاهی برای آموزش استعدادهای صنعت دریایی جهانی

صنعت دریایی جهانی مسئول حمل و نقل و تحویل بیش از ۹۵ درصد حجم داد و ستدهاست و چین یک بازیگر کلیدی در این حوزه محسوب می‌شود.

«لاورنت گوردون» یک جوان ۳۶ ساله تانزانیایی است که اخیرا دوره دکترای خود را در رشته مهندسی دریایی دانشگاه «دریایی دالیان» آغاز کرده است؛ این دانشگاه تنها موسسه کلیدی دریایی زیر نظر وزارت ارتباطات چین به حساب می‌آید. دانشگاه دریایی دالیان اکنون در حال تربیت جمعی از استعدادهای جهانی کشورهای در مسیر ابتکار «کمربند و جاده» است.

لاورنت با توجه به خط ساحلی ۱۴۰۰ کیلومتری تانزانیا که در شرق آفریقا کشیده شده معتقد است کشورش هنوز از پتانسیل موجود در بخش دریایی بهره نبرده است.

بیش از پنج هزار دانشجو و کارشناس بین‌المللی از بیش از ۹۰ کشور و منطقه جهان در این دانشگاه آموزش دیده و تربیت یافته‌اند. بیشتر این دانشجویان متعلق به کشورهای کمربند و جاده هستند.

به عقیده کارشناسان یک صنعت دریایی دیجیتالی، دوستدار محیط زیست و منعطف برای پیشبرد مواصلات تحت شبکه ابتکار کمربند و جاده ضروری است. این نیازمند یک نسل جوان دارای استعدادهای نوین است.

صنعت دریایی طی سال‌های اخیر با کمبود دریانوردان شایسته به دلیل پیر شدن نیروی کار و افزایش تقاضا برای خدمات حمل و نقل دریایی، مواجه بوده است.

یکی از جنبه‌های ابتکار کمربند و جاده ایجاد گروهی از نخبگان است که پاسخگوی چنین نیازهای دائم‌التغییری باشد.

صنعت دریایی در حال تجربه یک گذار شامل نوآوری‌هایی مثل سوخت‌های جایگزین، اتوماسیون افزایش یافته و تغییرات رگولاتوری و حقوقی به منظور تقویت کارایی و تداوم‌پذیری است.

«یوکون» نام کشتی آموزشی دانشگاه دریایی دالیان است. این شناور اولین کشتی آموزشی ساخت داخل برای آموزش ناوبری محسوب می‌شود. یوکون امکان تجربه عملی برای دانشجویان سراسر جهان را فراهم آورده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا