شتاب گرفتن حرکت بخش خصوصی در چین

نشانه های تغییر سیاست گذاری مدیران شرکت ها را به هیجان آورده و باعث جان گرفتن امیدهای دوباره در میان آنان شده است.

کارشناسان و مدیران شرکت ها روز سه شنبه ۲۵ ژوئیه گفتند که تمرکز گسترده چین بر اهمیت بخش خصوصی، به ویژه از منظر سرمایه گذاری های این بخش باعث ترغیب کارآفرینان به خلق مشاغل جدید و کمک به احیای اقتصادی در برابر دشوارهای موجود و شرایط نامطمئنی خارجی خواهد شد.

آنان خواستار ترویج توانایی های نوآوری بومی برای فتح قله های مهم فناوری از جمله در بخش فناوری های دیجیتال و سرعت بخشیدن به روند به روز رسانی صنعتی و توسعه اقتصادی با کیفیت بالا شدند.

این درخواست ها پس از نشست روز دوشنبه دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین و زمانی مطرح شد که رهبران ارشد حزب و کشور بر ضرورت بهینه سازی محیط تجارت و کسب و کار در جهت توسعه مؤسسات بخش خصوصی تأکید کردند.

در آن نشست گفته شد که باید از طریق سیاست ها و سازوکارهای بیشتر به ترغیب بخش خصوصی و ترویج ارتباط با این بخش پرداخته شود و همچنین تأکید شد که باید با حمایت از اشتغال زایی به تلاش های بیشتر برای رشد طبقه متوسط در کشور ادامه داده شود.

به گفته جوئو مائو هوآ، تحلیلگر بانک اوربرایت چین: «اقتصاد بخش خصوصی به یک نیروی مهم برای ترویج مدرنیزاسیون در چین تبدیل شده و نقشی حیاتی در ثبات و رشد اقتصادی، افزایش اشتغال زایی و تقویت تحول و پیشرفت صنایع سنتی بازی می کند.»

او تأکید کرد که شدت گرفتن تلاش چین برای ترویج توسعه با کیفیت بخش خصوصی باعث افزایش اطمینان و به ثبات رسیدن انتظارات از مؤسسات و کارآفرینان بخش خصوصی خواهد شد و در عین حال به رونق روند احیای تقاضای داخلی برای مصرف خواهد انجامید.

«جوئو» همچنین با اشاره به چالش های بخش خصوصی نظیر افزایش قیمت تولید، فشار ناشی از جریان نقدینگی و مشکلات مالی گفت:«ترغیب مؤسسات مالی به حمایت از کسب و کارهای بسیار کوچک، کوچک و متوسط، تعمیق اصلاحات برای از بین بردن موانع پنهان موجود بر سر راه توسعه بخش خصوصی و همین‌طور تشویق و حمایت شرکت های خصوصی به تقویت هسته رقابتی خود بسیار مهم است.»

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا