جمهوری دومینیکن به «سازمان بین‌المللی بامبو» پیوست

جمهوری دومینیکن پنجشنبه ۲۲ مه (۱ خرداد) به عنوان پنجاه و دومین کشور عضو به «سازمان بین‌المللی بامبو و خیزران» (INBAR) پیوست.

«علی مچومو» رئیس هیئت امنای INBAR، به همراه «خوزه خولیو گومز بیتو»، سفیر جمهوری دومینیکن در چین، طی مراسمی در پکن پرچم ملی این کشور را برافراشتند.

سازمان بین‌المللی بامبو و خیزران نخستین سازمان بین دولتی است که دفتر مرکزی آن در چین قرار دارد. این سازمان ارزش، توسعه و استفاده از منابع بامبو و خیزران را برای حمایت از توسعه پایدار جهانی ترویج می‌دهد.

«چنگ هونگ» مهندس ارشد «سازمان ملی جنگلداری و مراتع چین»، اظهار داشت که پیوستن جمهوری دومینیکن به INBAR نه‌ فقط به توسعه پایدار و استفاده بهینه از منابع بامبو و خیزران در این کشور کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده‌تر میان دو کشور در حوزه‌های جنگلداری و مدیریت مراتع خواهد شد.

سازمان بین‌المللی بامبو و خیزران سال گذشته یادداشت تفاهمی را با کمیسیون ملی توسعه و اصلاحات چین به منظور تقویت همکاری در چارچوب «ابتکار کمربند و جاده» به امضا رساند.

به گفته چنگ دولت چین متعهد به تقویت ارتباط و همکاری با همه کشورهای عضو در چارچوب‌ ابتکارات کمربند و جاده و توسعه جهانی است. وی علاوه بر این اهمیت اجرای ابتکار «بامبو به عنوان جایگزینی برای پلاستیک» برای ترویج توسعه سبز و کم‌کربن را مورد تاکید قرار داد.

«عین بهادر شاهی تاکوری» رئیس شورای INBAR و وزیر جنگل‌ها و محیط زیست نپال، به نمایندگی از شورای INBAR، پیوستن جمهوری دومینیکن را گرامی داشت. وی در این مراسم از تمامی کشورهای عضو خواست تا با همکاری یکدیگر، ضمن تقویت جایگاه سازمان بین‌المللی بامبو و خیزران، به ایجاد سیاره‌ای سبزتر برای آیندگان کمک کنند.

«ایمه استانیسلاس اتوکا-بکا» مشاور آموزشی سفارت جمهوری کنگو در چین، از اقدامات INBAR در راستای ارتقای آگاهی درباره توسعه پایدار تقدیر کرد. وی اظهار داشت: بامبو نماد بهره‌برداری خردمندانه از منابع طبیعی است.

جمهوری دموکراتیک کنگو در سال ۲۰۲۳ به سازمان بین‌المللی بامبو و خیزران پیوست و با سایر اعضا به منظور ترویج بامبو و خیزران به عنوان جایگزین‌های طبیعی برای پلاستیک، همکاری کرده است.

اتوکا-بکا گفت: ما در حال آموختن از تجربه چین در تمدن اکولوژیکی و حفاظت از محیط زیست هستیم. چیزهای زیادی برای به اشتراک‌گذاری و یادگیری وجود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا