راه اندازی شهرک انیمیشن سازی در کشور با مشارکت سرمایه‌گذاری خارجی

مدیر رسانه نمایشی فیلمیز از ساخت نخستین شهرک صنعت انیمیشن سازی در کشور با مشارکت ۳۵ میلیون دلارسرمایه‌گذاری خارجی خبر داد.

نورمحمد عاشوری با اعلام این خبر افزود: هنر انیمیشن دنیای خیالی همه ماست که سرشار از تخیل، زیبایی و فانتزی است. جادوی انیمه با نفوذ گسترده ای که در کودکان و خانواده ها دارد علاوه بر ترسیم سبک زندگی، انتقال مفاهیم و ذائقه سازی فرهنگی تبدیل به یک صنعت پیشرو شده و دارای چرخه مالی عظیم و غیر قابل باور است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ارزش اقتصادی این صنعت در سطح جهان حدود ۴۰۰ میلیارد دلار است که با توجه به سرعت رشد و گسترش آن پیش بینی می‌شود این رقم در آینده ای نزدیک به میزان حیرت انگیزی افزایش یابد‌.

مدیر رسانه نمایشی فیلمیز ادامه داد: در منطقه آسیا کشورهای مختلفی مثل ژاپن، هند، کره جنوبی، چین و حتی اخیرا برخی از کشورهای عربی با برنامه ریزی های کلان و دقیق سرمایه‌گذاری های قابل توجهی در این صنعت استراتژیک کرده اند بطوریکه که درآمد سالیانه ژاپن از انیمه دو برابر درآمد کل فروش نفت ایران برآورد می‌شود.

نورمحمد عاشوری نسب در ادامه گفت: متاسفانه در کشور ما علیرغم داشتن ظرفیت، توانمندی و استعداد بالقوه آنچنان که باید به این موضوع مهم توجه و پرداخت نشده است. به همین دلیل ما در سکوی نمایشی فیلمیز پس از ماه‌ها کار مطالعات علمی و رایزنی های فرهنگی و اقتصادی، جلب نظر و همکاری چند شرکت خارجی موفق شدیم شرایط راه‌اندازی نخستین شهرک صنعتی خصوصی تولید انیمیشن را در کشور فراهم کنیم.

مدیر رسانه نمایشی فیلمیز بیان کرد: رقم این سرمایه‌گذاری را حدود ۳۵ میلیون دلار عنوان نمود که به صورت مشارکت خارجی، تحت نظارت سازمان سرمایه‌گذاری خارجی وزارت اقتصاد و دارایی تحقق پیدا خواهد کرند. البته حجم سرمایه گذاری بیش از این است که با ورود شرکای داخلی و خارجی دیگر میزان ان در قالب طرح توسعه بسیار قابل توجه خواهد بود.

نورمحمد عاشوری تصریح کرد: خوشبختانه به جهت مزیت های جدید و فن اورانه و امکان های تازه ای مثل هوش مصنوعی توجیه اقتصادی چنین طرح هایی مطلوب و بالا بوده و برای هر سرمایه گذاری جذاب است.

عاشوری نسب با تشریح فرایند اجرایی این طرح به اهمیت ویژه آن اشاره کرد و گفت: تولید هر فیلم انیمیشن سینمایی به صورت مستقیم موجب اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر به مدت حداقل دو سال می‌شود. و در برندسازی، ارزش افرینی و فروش فراگیر بسیاری از کالاهای تجاری مثل صنعت پوشاک، اسباب‌بازی و … اثربخش و در اینده تعیین کننده خواهد بود.

وی ادامه داد: اهمیت ارزآوری صنعت انیمیشن کمتر از ارزآوری صنعت نفت نیست و در وضعیت موجود خیلی راهبردی محسوب می‌شود. به نظرم توجه و حمایت از ان برای کشور هم از منظر فرهنگی و اجتماعی و هم از نگاه کارآفرینی های نوین و اقتصادی یک ضرورت ملی بشمار می‌رود. نمونه های بسیار زیادی در دنیای انیمیشن وجود دارد که تولید و پخش یک انیمیشن سبب حل یک مسئله ملی، بازیابی یک ارزش اجتماعی و یا دستیابی به موفقیت و موقعیت ملی شده است. مثل کارتون ملوان زبل که فقر اهن را در جامعه آمریکا ریشه کن ساخته و یا کارتون معروف فوتبالیست ها که پس از سالها عینیت ان در قالب تیم ملی فوتبال ژاپن هویدا شد.

این نویسنده و کارگردان سینما زمان اجرا و عملیات این طرح را با عنایت به حمایت و همکاری خوب مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان رسانه های صوت و تصویر فراگیر ایران در آینده ای بسیار نزدیک ممکن دانست و آنرا جزو طرح های کلان و بلند مثبتی ارزیابی کرد که امکان خروجی مطلوب اقتصادی ان در کوتاه مدت میسر است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاش شبانه روزی نیروهای متخصص،خلاق و نخبه در مجموعه فیلمیز به عنوان مجری این طرح و همچنین حمایت جدی دستندرکاران امر راه اندازی این شهرک انیمیشنی به عنوان یک صنعت فرهنگی خلاق، پیشرو و دانش بنیان بتواند سبب تحول این صنعت جدید در کشور و کسب یک سهم قابل توجه از بازار جهانی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا