تأکید بر تبادلات فرهنگی و فناوری نشست مجمع جهانی نوآوری رسانه ای در شاندونگ
تأکید بر تبادلات فرهنگی و فناوری نشست مجمع جهانی نوآوری رسانه ای در شاندونگ
چهارمین دوره «نشست مجمع جهانی نوآوری رسانه ای» با شعار «تبادل فرهنگی و توانمندسازی فناورانه؛ نیروی تمدن در مسیر تحول»، روز جمعه ۲۵ آوریل به میزبانی مشترک رادیو و تلویزیون مرکزی چین و دولت استان شاندونگ در شهر «چوفو»، زادگاه کنفوسیوس برگزار شد. این رویداد با حضور حدود ۳۰۰ نماینده از ۹۵ کشور شامل سازمانهای بینالمللی، نهادهای رسانهای، مراکز پژوهشی و شرکتهای چندملیتی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد و تأکید موضوعات مورد بحث در آن بر نقش رسانهها در تقویت گفتگوی تمدنها و بهرهگیری از فناوریهای نوین بود.
لین وو، دبیر کمیته حزب کمونیست استان شاندونگ، در سخنرانی خود اعلام کرد که رئیس جمهور «شی جینپینگ» همواره بر نوآوری رسانهای و توسعه همگرایی رسانهها تمرکز داشته است. وی افزود: نامه تبریک رئیس جمهور شی به اولین دوره این اجلاس، مسیر تحول در حوزه رسانه را مشخص کرده و استان شاندونگ آماده است تا به همراه رسانههای جهانی، برای پیشبرد منافع مشترک بشریت تلاش کند.
شن هایشیونگ، معاون بخش تبلیغات کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس رادیو و تلویزیون مرکزی چین نیز با اشاره به چهار سال برگزاری پیوسته این اجلاس تحت هدایت رهنمودهای شی جین پینگ اظهار داشت: در پرتو روحیه پیام تبریک شی جین پینگ به اولین دوره این نشست، رادیو و تلویزیون مرکزی چین به مدت چهار سال متوالی میزبان «نشست مجمع جهانی نوآوری رسانه ای» بوده است. ما همواره بر همت اولیه خود برای ایجاد پلتفرم گفتگوی تمدنها از طریق رویکرد باز و فراگیر و روشنسازی مسیر همزیستی تمدنها با نور عصر حاضر پایبند بودهایم. رادیو و تلویزیون مرکزی چین با استفاده از رسانه به عنوان پلی برای گفتگو، دست در دست دوستان خود در سراسر جهان به تزریق مستمر نیروی تمدن به صلح و توسعه جهانی ادامه میدهد.
در حاشیه این اجلاس، نمایشگاه جهانی نورپردازی فراگیر «سیاره پاندا» با استفاده از فناوریهای توسعه یافته توسط رادیو و تلویزیون مرکزی چین راهاندازی شد. همچنین پروژه رسانهای «با هم چین را ببینیم: سفر به شاندونگ» با هدف پوشش جذابیتهای فرهنگی و اقتصادی این استان آغاز به کار کرد.
غرفه اختصاصی رادیو و تلویزیون مرکزی چین در این رویداد، دستاوردهای فنی این سازمان از جمله کاربرد هوش مصنوعی در تولید محتوا، فناوریهای اولترا اچ دی و شبکههای یکپارچه را به نمایش گذاشت.
سفیران و نمایندگان دیپلماتیک کشورهای پاکستان، سیشل، مقدونیه شمالی، بوسنی و هرزگوین، رومانی، اندونزی، اتریش، ایران و قزاقستان نیز در این اجلاس حضور یافتند و بر اهمیت همکاریهای بینالمللی در حوزه رسانه و فناوری تأکید کردند.