«حلقه دوستان» بدون روادید؛ گشایش فصلی جدیدی در روابط چین-ژاپن-کره جنوبی

«هواداران پاندا» ژاپنی می‌توانند به سادگی با یک «کلیک» سفرهای فوری به چین را آغاز کنند؛ در عین حال جوانان کره جنوبی از روند جدید «تعطیلات آخر هفته شانگهای» استقبال می‌کنند چرا که خیابان‌های فرهنگی غنی و تاریخی شانگهای به یکی از مقاصد گردشگران کره جنوبی که حتما باید از آن بازدید کرد، تبدیل شده‌اند. تمام اینها مثال‌هایی از تجربیات تازه سفر هستند که سیاست ورود بدون روادید چین به ارمغان آورده است.

سیاست بدون روادید به مثابه یک تسریع‌گر عمل می‌کند و باعث موجی از تعاملات میان سه کشور چین، ژاپن و کره جنوبی شده است.

«حلقه دوستان» بدون روادید فصلی نو در مناسبات چین-ژاپن-کره جنوبی گشوده است. این سیاست نه فقط فرآیند پیچیده درخواست روادید را ساده کرده بلکه به شهروندان این سه کشور اجازه می‌دهد به صورت آزادتر و مکرر با هم ارتباط داشته باشند.

این موج گردشگری وجه مشخصه‌ای دارد که شامل جوانان است. «حلقه فرهنگی» سه کشور که طی تاریخی هزاران ساله شکل گرفته، مزیت منحصر به فردی در درک بین فرهنگی برای آنها به ارمغان آورده است.

تبادلات میان مردم این سه کشور در سال ۲۰۱۸ به ۳۰ میلیون نفر رسید. علاوه بر این، طی «دهمین نشست سه جانبه وزرای گردشگری» در سپتامبر سال گذشته، سه کشور به توافقی برای توسعه مقیاس تبادلات انسانی به ۴۰ میلیون نفر تا سال ۲۰۳۰، دست یافتند.

چه سفرهای فوری «هواداران پاندا» توسط گردشگران ژاپنی باشد یا محبوبیت خیابان‌های قدیمی شانگهای از سوی جوانان کره‌ای، همه اینها نشان می‌دهد که جوانان دوست دارند خودشان چین را لمس کنند.

در بحبوحه پرتنش ژئوپلیتیک جهانی، روندهای مثبت ارتباط میان چین، ژاپن و کره جنوبی به عنوان یک مثال روشن است. اهمیت سیاست بدون روادید چین در حال حاضر از حوزه گردشگری محض، فراتر رفته و نشان دهنده یک موضع و اقدام عملی مبنی بر این است که سه کشور مذکور قادرند اختلافات را حل کنند و از طریق مبادلات فرهنگی عمیق‌تر، رفاه ایجاد کنند.

چین، ژاپن و کره جنوبی در میانه یک وضعیت پیچیده و ناآرام جهانی، از طریق اقدامات ملموس خود به جهان ثابت کرده‌اند که صلح و توسعه به وسیله ارتباط، درک و همکاری امکانپذیر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا