نظرسنجی سی جی تی ان: بازار عظیم چین فرصت‌های توسعه کافی برای پرو فراهم کرده است

«پرو، همسایه چین در آن سوی اقیانوس آرام است.» همکاری اقتصادی و تجاری و تبادلات فرهنگی به شکلی روزافزون در حال تداوم هستند تا چین و پرو را به عنوان دوستان و همسایگان فرااقیانوسی به هم نزدیکتر کنند.

شبکه تلویزیونی «سی جی تی ان» طی سفر رسمی «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین به پرو از طریق «موسسه تحقیقات ارتباطات بین‌المللی عصر جدید» و «مرکز مطالعات ملی پیشرفته پرو» برای نخستین بار یک نظرسنجی با موضوع «علاقه‌مندی پرو نسبت به چین در سال ۲۰۲۴» با حضور هزار و ۱۱۱ شرکت کننده پرویی انجام داد.

شرکت کنندگان در این نظرسنجی به طور کلی دوستی سنتی و دستاوردهای همکاری کاربردی میان چین و پرو را مثبت ارزیابی کرده و مشتاقانه منتظر ایجاد یک «مدل پرویی» برای روابط چین-آمریکایی لاتین و همکاری سطح بالا در میان کشورهای «جنوب جهانی» هستند.

پرو یکی از نخستین کشورهای آمریکایی لاتین است که با چینِ جدید روابط دیپلماتیک و شراکت راهبردی جامع با چین برقرار کرد. دو طرف دوستانی خوب با صداقت، اعتماد متقابل و شرکای خوب برای توسعه مشترک هستند. ۸۹.۶ درصد پاسخ دهندگان پرویی در این نظرسنجی برداشتی خوشایند از چین دارند. ۹۷.۷ درصد هم بر این باورند که چین کشوری مهم است. ۹۱.۵ درصد از شرکت کنندگان معتقدند چین یک کشور جذاب است. ۹۱.۲ درصد نیز می‌گویند چین کشوری شایسته احترام است.

 

پرو نخستین کشور آمریکای لاتین است که بسته توافقات تجارت آزاد را با چین به امضا رساند و چین طی ۱۰ سال متوالی بزرگترین بزرگترین شریک تجاری پرو و بزرگترین بازار صادرات این کشور بوده است. شرکت کنندگان پرویی در این نظرسنجی، کاملا نتایج همکاری عملی بین دو کشور را تایید می‌کنند و مشتاقانه منتظر تعمیق و همکاری مستحکم میان دو کشور در آینده هستند. ۸۶.۱ از پاسخ دهندگان معتقدند که پرو نفع زیادی از روابط تجاری با چین برده است. ۹۳ درصد هم می‌گویند بازار عظیم چین فرصت‌های توسعه کافی برای پرو و کشورهای آمریکای لاتین فراهم کرده است.

 

دستاوردها و مفاهیم مدرنیزاسیون چین به عنوان بزرگترین کشور در حال توسعه جهان، تجربه‌ای ارزشمند و فرصت‌های گسترده برای کشورهای «جنوب جهانی» محسوب می‌شود. نتایج این نظرسنجی نشان داد که پاسخ دهندگان پرویی، شدیدا دستاوردهای چین در توسعه کیفی و گشایش سطح بالا را تایید می‌کنند. ۹۷.۲ درصد از شرکت کنندگان رشد اقتصادی سریع چین را مورد ستایش قرار می‌دهند. ۹۴.۸ درصد هم معتقدند که اقتصاد چین در طولانی مدت خوب خواهد بود. ۹۶.۶ درصد از پاسخ دهندگان نیز کمک قابل توجه چین به احیای اقتصاد جهان را مورد تحسین قرار می‌دهند.

 

 

چین تاکنون یک یادداشت تفاهم در خصوص «ابتکار کمربند و جاده» با ۲۲ کشور آمریکای لاتین و منطقه کارائیب به امضا رسانده و پرو نخستین کشور آمریکای لاتین است که به ابتکار کمربند و جاده پیوسته است.

۸۷.۷ درصد از پاسخ دهندگان در این نظرسنجی از پیوستن پرو به ابتکار کمربند و جاده حمایت می‌کنند. ۷۵.۲ درصد از آنها معتقدند که ساخت مشترک ابتکار کمربند و جاده تاثیراتی مثبت بر توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورهای آمریکای لاتین داشته است. ۹۴.۳ درصد از پاسخ دهندگان در خصوص توسعه آینده روابط چین-پرو و روابط چین-آمریکای لاتین خوش بین هستند.

 

این نظرسنجی با یک جمعیت هدف بر اساس سن، جنسیت و مشخصه‌های توزیع منطقه‌ای جمعیت پرو طراحی شده به گونه‌ای که برداشت عمومی پرو از چین، همکاری اقتصادی با چین، روابط سیاسی با چین، و تبادلات فرهنگی با چین و سایر ابعاد را پوشش دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا